Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Last Chaos

virhius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Ostatnio zainteresował mnie temat tworzenia prywatnych serwerów Last Chaos , i mam pytanie , ile kosztuje założenie takiego serwera , na oryginalnych plikach od Gamigo , z stroną forum i grafiką na nią??

56685804704469024697.png

Opublikowano

Kosztu plików nie znam.

Koszt dedyka w polsce to poniżej 500zł na miesiąc, jeszcze zależy od hostingu transferu itd.

Forum i stronę można zrobić samemu, chyba, że chcesz to komuś zlecić, ale ceny się wachają od 200zł nawet do 1000zł.

Jeszcze co do plików, spróbuj napisać do admina 777 last chaos i od nich kupić :D

Opublikowano

Ok dobra wielkie dzięki , pomyśle nad wszystkim i jak sie zdecyduje to będę próbował coś działać w tym kierunku . :)

56685804704469024697.png

Opublikowano

Nauczycielka, masz rację tylko nie wiadomo czy są jeszcze licencje na sprzedaż : )

A co do autora tematu:

Jeżeli jesteś początkującym w tym to radzę Ci pierw zrób serwer na hamachi, Dlatego ponieważ wszystko jest za darmo lecz nie wiem czy do końca legalne, gdy serwer się rozwinie zrób dedyka. A następnie np. Reaktywacje serwera czyli to co chcesz zrobić teraz

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

Nauczycielka, masz rację tylko nie wiadomo czy są jeszcze licencje na sprzedaż : )

A co do autora tematu:

Jeżeli jesteś początkującym w tym to radzę Ci pierw zrób serwer na hamachi, Dlatego ponieważ wszystko jest za darmo lecz nie wiem czy do końca legalne, gdy serwer się rozwinie zrób dedyka. A następnie np. Reaktywacje serwera czyli to co chcesz zrobić teraz

Nijaki Czarodziej interesował. Z licejcją około 15'000 euro.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...